Heup- en beenklachten

Heup- en beenklachten

Heupklachten en beenklachten hebben vaak hun oorsprong die elders ligt. Klachten die hier mee verband houden kunnen ook verband houden met liesklachten of bovenbeenklachten.In de meeste gevallen liggen de oorzaken van pijn in het been niet in het been zelf maar vaak afkomstig vanuit de lage rug.Om dan vanuit de lage onderrug de klachten te behandelen klinkt wat vreemd, het geeft wel het meeste resultaat. Vaak is er een aantal klachten die hiermee verband kunnen houden. Zoals het veelvuldig terugkeren van een blaasontsteking of pijnlijke knieën. Tijdens de behandeling wordt er altijd gekeken naar het ontstaan van de klachten en de segmentale verschijnselen.

Een aantal voorbeelden van klachten die behandeld kunnen worden zijn onder andere:

Hielspoor – bekkeninstabiliteit - rusteloze benen – knieklachten – hamstring – kuiten – snapping hip – SI klachten – nachtelijke spierkrampen - etc.

Massage behandeling

Een behandeling start altijd met een anamnese (intake gesprek) waarin de klacht wordt besproken en wordt er afgesproken welke behandeling hiervoor ingezet kan worden.

Als wij het er beide over eens zijn wat de juiste behandelmethode is wordt er overgaan tot behandeling.

De behandeling zal direct de last verminderen waardoor je je weer makkelijker kunt bewegen en zal de pijn minder worden. Dit effect is na één behandeling al voelbaar.

 

Wanneer je tegen deze klachten aanloopt neem dan vrijblijvend contact op info@praktijksportifit.nl of telefonisch op 06 11 30 96 31.

Massage
Massage
Been 1
Heup 1
Sportifit_8369_6
previous arrow
next arrow
Massage
WBack To Top