Frozen Shoulder

Frozen Shoulder
Een frozen shoulder betekent letterlijk “bevroren schouder”.
Het bewegen van de schouder en met name de arm is pijnlijk. Vaak kan de arm niet geheel gestrekt worden naar boven of naar voren. Er is bewegingsbeperking. Op de schouder liggen of slapen is pijnlijk of kan in sommige gevallen helemaal niet.
In de reguliere gezondheidszorg staat dat een frozen schoulder tussen 1 en 3 jaar duurt voordat alle klachten verdwenen zijn.
Door middel van de EMMETT Techniek methode kan de hersteltijd aanzienlijk verkort worden. met deze behandeling zijn de klachten in 4-5 behandeling verdwenen of zeer sterk verminderd.

Behandeling
Een behandeling start altijd met een anamnese (intake gesprek) waarin de klacht wordt besproken en wordt er afgesproken welke behandeling hiervoor ingezet kan worden.

Als wij het er beide over eens zijn wat de juiste behandelmethode is wordt er overgaan tot behandeling.

De behandeling zal direct de last verminderen waardoor je je weer makkelijker kunt bewegen en zal de pijn minder worden. Dit effect is na één behandeling al voelbaar. Bijkomend effect is dat er direct ontspanning ontstaat in de schouder waardoor bewegen makkelijker gaat.

Behandeling frozen shoulder
WBack To Top

Snurk behandeling

Revolutionaire methode!

Een unieke behandeling tegen snurken!
Geen medicijnen of bitjes... Een snelle en zachte behandeling om het snurken te behandelen. De insteek is om ontspanning te creëren in het lichaam en vanuit dit standpunt het snurken verder te verminderen. Resultaat is al merkbaar vanaf de eerste keer! Voor meer informatie https://www.praktijksportifit.nl/snurk-centrum/
Bel voor een afspraak via telefoon 06-11309631 of info@praktijksportifit.nl