Stressklachten

Stressklachten

Als je stress of spanning hebt dan kan dit overal in het lichaam zich “vastzetten”. Je voelt je gespannen en je komt “strakker in je vel” te zitten. Als de stress langer aanblijft houden kan dit veel lichamelijke klachten gaan geven. Wat de oorzaak van stress is is voor iedereen weer anders.

Vooral rust en ontspanning nemen zijn zaken die goed werken. Ook wandelen om het hoofd “leeg te maken” helpt hierbij.
Door massage is er ook veel ontspanning te verkrijgen. Men leert weer naar het eigen lichaam te luisteren en te voelen. Je komt hierdoor weer dichter bij jezelf te staan waardoor je de stress makkelijker het hoofd te bieden. Vanuit de oorzaak wordt er behandeld om hierdoor de klachten te verminderen en weer grip te krijgen op je eigen emoties en gevoelens.

Massage behandeling

Een behandeling start altijd met een anamnese (intake gesprek) waarin de klacht wordt besproken en wordt er afgesproken welke behandeling hiervoor ingezet kan worden.

Als wij het er beide over eens zijn wat de juiste behandelmethode is wordt er overgaan tot behandeling.

De behandeling zal direct de last verminderen waardoor je je weer makkelijker kunt bewegen en zal de pijn minder worden. Dit effect is na één behandeling al voelbaar.

Wanneer je tegen deze klachten aanloopt neem dan vrijblijvend contact op info@praktijksportifit.nl of telefonisch op 06 11 30 96 31.

Massage
Massage
Stress 2
Stress 1
DSC_0822
previous arrow
next arrow
Massage
WBack To Top