Ont-Snurken

Een unieke en revolutionaire fascia behandeling tegen snurken.
Mijn insteek voor het ontwikkelen van een behandeling tegen snurken is ontstaan door de gedachte/idee/hypothese/
Als (chronische) klachten kunnen ontstaan door spanning of stress dan kunnen deze klachten ook vermindert worden door ONT-spanning. Net zoals in het wordt depressie of de-pressie. 
Dat is het startpunt geweest voor het onderzoeken en ontwikkelen van een behandeling tegen snurken. De reguliere geneeskunde geeft een aantal oorzaken waardoor iemand kan gaan snurken. 
Tijdens het behandelen van cliënten in mijn praktijk werden deze oorzaken vaak tegengesproken. Dat heeft mij ertoe doen besluiten om dit verder te onderzoeken. Zeker na een aantal verhalen van cliënten die operatief hun zachte verhemelte en huig strak hadden laten trekken. Alle personen die dit hadden ondergaan gaven aan dat zonder resultaat was… Dat heeft mij aan het denken gezet dat het ook andere oorzaken zou kunnen hebben dat mensen gaan snurken. 
Daaruit is de unieke ONT-snurk behandeling uit ontstaan. Deze behandeling is gericht om ontspanning in het lichaam te brengen en om de balans weer terug te brengen. Het is gebaseerd op het ontspannen van de fascia (=bindweefsel). Dus geen operaties of snurkbitjes. De behandeling is uitsluitend gericht op de fascia om die, met lichte druk op de huid te laten ontspannen. Zeer licht en effectief. 

Uniek en revolutionair..

Snurken wat is dat?

Emmett Techniek is een verbazingwekkend zachte en gevoelige spierontspanningstechniek.
Er wordt lichte druk uitgeoefend op de specifieke Emmett-punten om pijn en ongemak te verminderen, beweging te verbeteren of gespannenheid en beperkte mobiliteit op te heffen. Daardoor komen interne orgaansystemen en spiersystemen van het lichaam weer in balans en zal de levenskwaliteit verbeteren.

 

Emmett Techniek gebruikt de huid als het ware als een touchscreen.
Ross Emmett maakte deze vergelijking. Voor het laten starten van een app op een touchscreen is lichte druk nodig, op de juiste plek. Zachte aanraking is genoeg om een activatie tot stand te brengen. Ons lichaam reageert op een dergelijke manier bij de activatie van de specifieke Emmett-punten via de huid.

Door deze Emmett techniek toe te passen wordt er zodoende een impuls aan de fascia gegeven die elk orgaan, bot, elke spier e.d. omvat en die signalen kan doorgeven.

Terwijl de lichte druk op de huid wordt doorgegeven aan de fascia en even wordt vastgehouden, kunnen blokkades loskomen en kan het lichaam in korte tijd het evenwicht hervinden. Het zenuwstelsel geeft de fasciastimulatie door aan het brein, waar verdere verwerking en doorgeven aan andere lichaamsdelen plaatsvindt.

WAAROM? voor deze behandeling kiezen?
Wanneer je snurkt heb je daar zelf geen last van. Voor je partner kan het erg vervelend en storend zijn. Niet kunnen slapen en 

Ont-snurk therapie
Ont-snurk behandeling
Zoekwoorden:
snurk behandeling
snurk therapie
therapie tegen snurken
behandeling tegen snurken
Snurken
Anti snurken

WBack To Top