Anti Snurk Centrum

Snurken. Wakker liggen van snurken

Van snurken heb je zelf geen last maar degene die naast je in bed ligt heeft er vaak wel veel last van. 
De gevolgen van snurken kunnen zijn dat je niet samen in één bed slaapt of dat je partner veel wakker ligt. Te weinig slapen kan weer andere gevolgen hebben voor je partner.

Als (chronische) klachten kunnen ontstaan door spanning of stress dan kunnen deze klachten ook vermindert worden door ONT-spanning. Net zoals in het woord depressie of DE-pressie. 
Dat is het startpunt geweest voor het onderzoeken en ontwikkelen van een behandeling tegen snurken. De reguliere geneeskunde geeft een aantal oorzaken waardoor iemand kan gaan snurken. 
Tijdens het behandelen van cliënten in mijn praktijk werden deze oorzaken vaak tegengesproken. Dat heeft mij ertoe doen besluiten om dit verder te onderzoeken. Zeker na een aantal verhalen van cliënten die operatief hun zachte verhemelte en huig strak hadden laten trekken. Alle personen die dit hadden ondergaan gaven aan dat zonder resultaat was…
Dat heeft mij aan het denken gezet dat het ook andere oorzaken zou kunnen hebben dat mensen gaan snurken. 
Daaruit is deze unieke snurk behandeling uit ontstaan. Deze behandeling is gericht om ontspanning in het lichaam te brengen en om de balans weer terug te brengen.
Het resultaat is dat ik een behandelmethode heb ontwikkelt die via lichamelijke ontspanning/via myofasciale behandeling het snurken kan verhelpen.
Deze behandelmethode is uniek in zijn benadering omdat dit werkt via de ontspanning van het eigen lichaam/myofascia.
Al na 3 behandelingen zijn de effecten goed merkbaar dat je minder hard en minder veel snurkt. Bijkomende effecten zijn dat je je ontspanning dieper aanvoelt en dat andere pijnklachten sterk verminderd worden.
De behandeling is gericht op de fascia om die, met lichte druk op de huid te laten ontspannen. Zeer licht en effectief. 

Een unieke en revolutionaire myofascia behandeling tegen snurken.

Emmett Techniek is een verbazingwekkend zachte en gevoelige spierontspanningstechniek.
Er wordt lichte druk uitgeoefend op de specifieke Emmett-punten om pijn en ongemak te verminderen, beweging te verbeteren of gespannenheid en beperkte mobiliteit op te heffen. Daardoor komen interne orgaansystemen en spiersystemen van het lichaam weer in balans en zal de levenskwaliteit verbeteren.

 

Emmett Techniek gebruikt de huid als het ware als een touchscreen.
Ross Emmett maakte deze vergelijking. Voor het laten starten van een app op een touchscreen is lichte druk nodig, op de juiste plek. Zachte aanraking is genoeg om een activatie tot stand te brengen. Ons lichaam reageert op een dergelijke manier bij de activatie van de specifieke Emmett-punten via de huid.

Door deze Emmett techniek toe te passen wordt er zodoende een impuls aan de fascia gegeven die elk orgaan, bot, elke spier e.d. omvat en die signalen kan doorgeven.

Terwijl de lichte druk op de huid wordt doorgegeven aan de fascia en even wordt vastgehouden, kunnen blokkades loskomen en kan het lichaam in korte tijd het evenwicht hervinden. Het zenuwstelsel geeft de fasciastimulatie door aan het brein, waar verdere verwerking en doorgeven aan andere lichaamsdelen plaatsvindt.

WAAROM? voor deze behandeling kiezen?
Het is gebaseerd op het ontspannen van de fascia (=bindweefsel). Dus geen operaties of snurkbitjes. De behandeling is uitsluitend gericht op de fascia om die, met lichte druk op de huid te laten ontspannen. Zeer licht en effectief. 

Uniek en revolutionair..

Tarieven Snurk behandeling

Per behandeling € 52,00
Gehele behandeling (12 keer) € 600,00

Er zijn minimaal 12 behandelingen nodig. 
De eerste 8 weken zal er elke week een behandeling geadviseerd worden. Hierna neemt de frequentie af.

 

WBack To Top

Snurken

Revolutionaire behandeling tegen snurken.
Met deze unieke behandeling tegen snurken is de overlast van het snurken snel verholpen.

Uniek en zacht....

Voor meer informatie klik hier op www.antisnurkcentrum.nl