ESS-Tech

Korte 4-delige training voor degene die nieuwsgierig zijn naar de EMMETT-Techniek of die een specifieke regio van het lichaam willen behandelen: ESS-Tech: Eenvoudig, lichte, veilige en zachte aanrakingstechniek voor een snelle spierontspanning.

Voor degene die willen weten wat de EMMETT-Techniek is, voor degene die familieleden/vrienden/bekenden of voor bepaalde beroepsgroepen die deze techniek willen toepassen voor een directe (spier)ontspanning. Dit kan ook gegeven worden wanneer er chronische (pijn)klachten zijn of bij acute klachten.
Er is geen specifieke voorkennis vereist om aan de ESS-Tech training deel te nemen. Het is laagdrempelig en door iedereen te leren.

Vier soorten trainingen van 2 uur onderverdeeld naar thema. 

A: Training van 2 uur "Voet"
B: Training van 2 uur "Nek/schouder/arm"
C: Training van 2 uur "Borst/rug"
D: Training van 2 uur "Been"

Afhankelijk van je interesses kun je één enkele training volgen of meerdere na mekaar.

Inschrijven kan via de volgende link.
Training gaat door bij aanmelding van minimaal 2 personen.

 

 

A: 2 uur training ESS-Tech "VOET" 
Datum: zie inschrijfformulier; 10:00-12:00 uur
Plaats: Drunen
Trainingsbedrag: € 45,00

Onderwerpen: evenwicht, afwikkeling voet, reisziekte, gespannen onderbenen, spataderen, vocht, hielpijn.
Inhoud: onbalans, evenwichtsstoornis, spataderen, vocht vasthouden in onderbenen, reis/zeeziekte, aarding, kramp in onderbenen, branderige voeten, slechte circulatie.
Geschikt voor bijvoorbeeld: reflexologen, voetzorgtherapeuten, podotherapeuten, pedicures, boksers, degene die van bovenstaande last ondervindt etc. en eenieder die geïnteresseerd is in de EMMETT-Techniek.

B: 2 uur training ESS-Tech" NEK/SCHOUDER/ARM" 
Datum: zie inschrijfformulier; 14:00-16:00 uur
Plaats: Drunen
Trainingsbedrag: € 45,00

Onderwerpen: problemen met bewegen van vingers/pols en ongelijke grip van de vingers en problemen in het schoudergewricht en nek.
Inhoud: elleboog-, onderarm-, polsproblemen, grip en kracht van pols/vingers, mensen met problemen met nekrotatie/schoudergewrichten, etc.
Geschikt voor bijvoorbeeld: golfers, timmerlieden, stucadoors, honkballers, tennissers, degene die van bovenstaande last ondervindt etc. en eenieder die geïnteresseerd is in de EMMETT-Techniek.. 

C: 2 uur training ESS-Tech "BORST/RUG"
Datum: zie inschrijfformulier; 10:00-12:00 uur
Plaats: Drunen
Trainingsbedrag: € 45,00

Onderwerpen: ademhaling, ontspannen van de borstkas, spanning aan achterzijde rug/schouderblad.
Inhoud: ondiepe/onregelmatige ademhaling, hoge ademhaling,  moeite om bepaalde dingen op een hoge plank te zetten, pijn in rug, baby's die aan één kant niet kunnen drinken .
Geschikt voor bijvoorbeeld: sporters, golfers, hockeyers, tennissers, degene die van bovenstaande last ondervindt etc. en eenieder die geïnteresseerd is in de EMMETT-Techniek.

D: 2 uur training ESS-Tech "BEEN" 
Datum: zie inschrijfformulier; 14:00-16:00 uur
Plaats: Drunen
Trainingsbedrag: € 45,00

Onderwerpen: problemen zoals samentrekking van de benen, rusteloze benen, kramp, en moeite met het buigen van de knie, bekkenproblemen.
Inhoud: problemen hebben met het aan- en uittrekken van hun broek vanwege verpleegkundige zorg, degene die problemen hebben met oedeem van de benen en enkels , gevoelloosheid van de zijkanten van de benen en degenen die problemen hebben met het buigen en strekken van de knieën, rusteloze benen, bekkenproblemen, moeite met trap lopen etc.
Geschikt voor bijvoorbeeld: ouderen, voetballers, hockeyers, wielrenners, mountainbikers, degene die van bovenstaande last ondervindt etc. en eenieder die geïnteresseerd is in de EMMETT-Techniek.

WBack To Top